Alfa Romeo Giulia Giulia 1.6 Super

Prijs
Verkocht
Financieren
Autorapport
Merk
Alfa Romeo
Model
Giulia
Uitvoering
Giulia 1.6 Super
Kenteken
8792TS
Carrosserie
Sedan
69349 km
Apk
Nee
Bouwjaar
1972
Bouwjaar
04-1972
Kleur
Rood
4
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig

Opmerkingen

Het is geen hothatch, maar hij geeft wel dezelfde beleving! Deze Alfa Romeo Giulia Super met 1600cc motor is een pittige auto, zeker met hulp van de dubbele Webers, en is bovendien bijzonder karaktervol. De kleur rode kleur noemt men bij Alfa Romeo Rosso Amaranto (kleurcode AR-308).

Op 13 april 1972 is deze Giulia in Nederland geleverd. Met zijn huidige leeftijd van over de 40 jaar is deze dus blijvend belastingvrij - als de overheid de regels niet aanpast natuurlijk. Achterop staat nog de mooie sticker van Sam van Lingen.

Het is een zeldzame auto, aangezien deze origineel Nederlands is en ook nog Biscione-uitvoering betreft. Deze uitvoering had o.a. diverse chroomaccenten extra, een lampje onder de motorkap, een speciaal stuurwiel en de emblemen op de C-stijlen.

Er is één jaar geldige APK bij, tot 24 september 2016. Met deze geldige APK heb je als toekomstige bezitter een (prettige) keuze: Je kunt kiezen om te gaan rijden, te genieten. De motor loopt mooi, pakt goed op en heeft het kenmerkende Alfa Romeo geluid.

Of je besluit hem deze winter klaar te maken voor de toekomst, want deze Giulia heeft aandacht nodig. De kriksteunen vòòr en de voorste hoek van de voorste bodemdelen verdienen op termijn laswerk. Ook bij de achterschermen is de roestduivel langsgekomen, net als de hoeken bij het achterraam. Hier en daar is de lak bijgewerkt.

De dragende delen zijn goed. De dorpels zijn vernieuwd, de rest van de bodem is overwegend hard. Een gedeelte van de dorpel en een gedeelte van het scherm rechtsvoor moeten nog gespoten worden.

Het interieur is netjes naar de leeftijd, dus met gebruikssporen. Achterin zijn gordels gemonteerd zodat het hele gezin meekan.

Al met al een heel leuke auto tegen een heel leuke prijs.

Tot slot; Het kenteken is 87-92-TS; een kenteken waar menig Alfa Romeo liefhebber bij moet glimlachen; TS kun je ook interpreteren als TwinSpark.Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Auto-Podium niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met Auto-Podium.

In sommige gevallen wordt voor het verkrijgen va de verstrekte informatie diverse websites geraadpleegd waarvan de juistheid niet altijd te controleren is. Indien u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Auto-Podium.

  • achterruitverwarming
Motor
Brandstof
Benzine
Vermogen
76 Kw / 104 Pk
Transmissie
Handmatig
Aandrijving
Achterwiel
Cilinders
4 (1570cc)
Turbo
Nee
Exterieur
Kleur
Rood
4
Gewicht
1024 kg