Hillman Imp Sunbeam Chamois

Prijs
Verkocht
Financieren
Autorapport
Merk
Hillman
Model
Imp
Uitvoering
Sunbeam Chamois
Kenteken
5556NU
Carrosserie
Overig
53986 km
Apk
Nee
Bouwjaar
1970
Bouwjaar
08-1970
Kleur
Blauw
2
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig

Opmerkingen

In opdracht van de huidige eigenaar biedt Auto-Podium dit keer geen Frans maar Brits erfgoed aan. Het gaat om een in 1970 origineel Nederlands geleverde Hillman Imp / Sunbeam Chamois.

Het motortje start en loopt, de Imp rijdt en remt. Schakelen doet hij ook (3 versnellingen...) maar het is wat zoeken voordat hij in de versnelling valt. De APK is net verlopen. De laatste jaren heeft hij vooral binnen gestaan en niet veel gereden. De benzine zal na die tijd wat verschaald kunnen zijn, hij sputtert nu en dan nog een beetje.

Interieur is netjes, de bekleding is niet gescheurd. Ouderwetse heupgordels voorin. En wat lollig.... een achterruitje dat kan openklappen. Zo is het een soort hatchback maar dan met de motor achterin.

De carrosserie heeft nauwelijks roest. Lakwerk is dof en er is wat kleurverschil. Leuk en haalbaar project voor de komende winter.

Als er een prijs zou bestaan voor aaibare auto's dan zou deze zeker een podiumplek kunnen winnen!Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Auto-Podium niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met Auto-Podium.

In sommige gevallen wordt voor het verkrijgen va de verstrekte informatie diverse websites geraadpleegd waarvan de juistheid niet altijd te controleren is. Indien u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Auto-Podium.

Motor
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig
Cilinders
4 (850cc)
Exterieur
Kleur
Blauw
2
Gewicht
708 kg
Wielbasis
2080 mm