Wat is er recent gebeurd bij ons? 
  • De bekleding van een Renault 5 Alpine (Turbo) kan heel gaan hangen doordat het foam verpulverd. Bij dit interieur is het weer helemaal netjes door ons.


  • Kortgeleden hebben we de - volgens Losange Magazine - fraaiste Renault 11 Turbo phase in de verkoop gehad. Inmiddels is de R11 verkocht. Gelukkig hebben we het artikel nog!
Momenteel staat er in opdracht van een klant een heel aaibare Renault 6 (type R1180) bij ons voo restauratie. Vroeger stond zo'n auto op elke straathoek, tegenwoordig is er een handvol Renault 6 kentekens nog actief.
  • Deze Alfa Romeo Giulia 1.3 Super uit 1973 is voor APK bij ons geweest en na een paar herstelwerkzaamheden goedgekeurd.  • In Autovisie editie 21 (vanaf 8 oktober) wordt de door ons gerestaureerde Renault 5 Alpine Turbo uit 1983 beschreven onder de 'Proefrit'. Even een paar quotes:
"De origineel in Nederland geleverde Alpine ziet er in het lichtblauwe metallic met zijn dikke wieltjes precies uit zoals je hem wilt hebben"
"Rijden doet hij prima. Het turboblokje voelt fris aan, met een vermogensafgifte die gezien de aan-uit reputatie opvallend lineair is. Zelfs naar
 moderne maatstaven is de vintage Renault Turbo nog echt snel"
Het enige minpunt dat Olof van Jolen van Autovisie heeft kunnen ontdekken is verholpen; de kilometer en dagteller werken nu naar behoren. Verder staat er ook een leuke test in over de Renault Clio RS Trophy (2015) en Clio RS (2002). Voor een Renault-(Sport) fan echt de moeite om deze editie in huis te halen!

  • Het remsysteem van deze Renault Caravelle uit 1968 wordt hersteld en krijgt aansluitend een inspectie voor een restauratie.


  • In juni 2015 is de Renault Dauphine Gordini opgehaald voor een Belgische klant. Samen met een Maserati Biturbo, een Zastava (!) 600 en oude brommertjes die elders waren opgepikt gaat hij richting onze zuiderburen.
  • Eerder is deze prachtige oranje BMW 2002 Ti Touring uit 1973 bij ons geweest voor controle en aansluitende werkzaamheden. Hierbij konden we onze nieuwe hefbrug goed gebruiken die we sinds deze week operationeel hebben. Na het herstel kan de BMW er weer - spreekwoordelijk - tegenaan!
    Kortom, bij ons kun je ook terecht voor herstelwerk!


  • Ook hebben we een Renault 4 GTL uit 1985 voorzien van elektronische ontsteking. Hierbij ook de bobine, bougies en bougiekabels vervangen en natuurlijk precies op tijd gezet met hulp van een stroboscoop. Hij start en loopt als een zonnetje!