Peugeot 404 Break Commerciale Break Commerciale

Prijs
Verkocht
Financieren
Merk
Peugeot
Model
404 Break Commerciale
Uitvoering
Break Commerciale
Carrosserie
Overig
40199 km
Apk
Nee
Bouwjaar
1965
Bouwjaar
01-1965
Kleur
Blauw
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig

Opmerkingen

In Zuid-Frankrijk ben ik altijd op de uitkijk. Op de smalle weggetjes, langs de boerderijen, ben ik extra alert: De auto's die rondom op een erf geparkeerd staan. De boer zet zijn vorige voertuig ergens weg want hij heeft inmiddels een vervanging. Kennelijk was inruilen geen alternatief voor hem.

Nu ben ik zo'n zelfde situatie in Nederland tegengekomen. Een Peugeot 404 Break Commerciale die oorspronkelijk in Frankrijk dienst heeft gedaan. De belastingstickers nog op de voorruit. In de 1ste lak. Het handgeschilderde kentekennummer op de achterplaat. Een dakrek (ooit) in kleur van de carrosserie. De grote maat achterbanden verraadt dat hij ook zo nu en dan het veld in moest. Het enige dat ik mis bij deze vondst is de warmte van Zuid-Frankrijk...

In Nederland heeft hij geen (kilo-)meters meer gemaakt. Hij is niet ingevoerd, er zijn geen papieren aanwezig, geen carte grise. Daardoor weet ik het exacte bouwjaar niet, maar gezien het eerste type dashboard gaat het om een vroeg exemplaar. Er zijn overigens wel Franse kentekenplaten aanwezig, de kans is groot dat deze bij de Peugeot 404 horen maar 100% zeker kan ik niet zijn.

Veel originele details zijn aanwezig, maar niet in nette staat. De motor is los (1.6 benzine). De voetenruimte aan de bestuurderszijde is slecht; de rest van de carrosserie lijkt redelijk stevig.

En wat nu gedaan? Hij is te gebruiken voor onderdelen, en misschien wanneer u de juiste kanalen in Frankrijk volgt nog wel een kenteken te verkrijgen. Of gewoon als ornament neerzetten in de eigen tuin.

Degene die hem wil meenemen heeft een trailer nodig.

Enfin, le choix est à vous!Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Auto-Podium niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met Auto-Podium.

In sommige gevallen wordt voor het verkrijgen va de verstrekte informatie diverse websites geraadpleegd waarvan de juistheid niet altijd te controleren is. Indien u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Auto-Podium.

Motor
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig
Cilinders
4
Exterieur
Kleur
Blauw