Renault 5 Alpine Turbo

Prijs
Verkocht
Financieren
Merk
Renault
Model
5 Alpine Turbo
Carrosserie
Overig
176985 km
Apk
Nee
Bouwjaar
1982
Bouwjaar
11-1982
Kleur
Zwart
Bekleding
Stof Rood
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig 5 versnellingen

Opmerkingen

Deze Renault 5 Alpine Turbo is een ideaal vertrekpunt voor een restauratie. Nooit eerder is deze auto aangepakt, dus de basis is heel eerlijk en duidelijk.

De Alpine Turbo is op 19 november 1982 op de Belgische weg verschenen en heeft tot 1995 ingeschreven gestaan. Toen is de auto waarschijnlijk naar Nederland gekomen en heeft opgeslagen gestaan. De boekjes en documentatie zijn erbij.

Vanaf de fabriek zwart geleverd (de kleurcode 694, de kleurstempel staat nog in de motorruimte) met het bijpassende rode "Velours cotelé Rubis". Het interieur is in nette staat en heel compleet. Zelfs de rode hoes voor de bagageruimte is aanwezig.

Een aantal zaken is al gebeurd:
> Motorrevisie is al volbracht. Hierbij zijn oa nieuwe zuigers geplaatst. Ook een nieuwe distributieketting is geplaatst en een nieuwe waterpomp.
> Turbo is gereviseerd
> Diverse delen zijn opnieuw gespoten en gegalvaniseerd.

Een aantal zaken moet nog gebeuren:

> Laswerk aan dorpels, boven achterwielen, gedeelte bodem en enkele plekjes rondom achterklep en motorruimte. Bodemplaten zijn in overwegend goede staat.
> Spuitwerk aan achterklep en gerepareerde delen.
> Afbouwen van de auto. De motor is nu nog gedemonteerd en zal na laswerk weer geplaatst kunnen worden.

De auto wordt geleverd met Belgische papieren.Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Auto-Podium niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met Auto-Podium.

In sommige gevallen wordt voor het verkrijgen va de verstrekte informatie diverse websites geraadpleegd waarvan de juistheid niet altijd te controleren is. Indien u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Auto-Podium.

Motor
Brandstof
Benzine
Vermogen
81 Kw / 111 Pk
Transmissie
Handmatig 5 versnellingen
Cilinders
4
Exterieur
Kleur
Zwart
Gewicht
845 kg
Interieur
4
Bekleding
Rood