Renault 5 Alpine Turbo

Prijs
Verkocht
Financieren
Merk
Renault
Model
5 Alpine Turbo
Carrosserie
Overig
59743 km
Apk
Nee
Bouwjaar
1982
Bouwjaar
03-1982
Kleur
Blauw
3
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig 5 versnellingen

Opmerkingen

Mocht je langer dan 15 jaar geleden in Kleve (Duitsland) zijn geweest dan heb je deze Renault 5 Alpine Turbo misschien nog wel zien rijden. Sindsdien is deze Alpine Turbo gestald geweest, getuige de oude stijl Duitse kentekenplaten.

Het gaat hier om een vroege Alpine Turbo, geregistreerd in maart 1982 in de kleur Bleu Navy (491). Afgelezen kilometerstand 59.743 km. Interieur is niet gescheurd en compleet. Motor loopt mooi en de versnellingsbak schakelt goed. Hij wordt geleverd met Duitse papieren.

Het gaat hier om een project waar vooral de carrosserie om aandacht vraagt. Er is laswerk aan de A-stijlen. Bovendien is er al eerder werk verricht aan de achterzijde van het chassis waar de torsies aan het chassis bevestigd zijn en dat werk zal nagezien moeten worden. Bodemplaat / voetenbakken / subframe zijn op het oog goed. Voorschermen moeten vervangen worden. Motorkap, portieren en achterklep kunnen hersteld worden maar betere delen zijn eenvoudig te vinden. Op het linkerachterscherm is een reparatiedeel gezet dat nog afgewerkt moet worden.

Hou verder rekening dat de remmerij nagezien moet worden (nu geen remdruk) en dat er nieuwe banden noodzakelijk zijn. Hij lekt wat koelwater bij de waterpomp, deze is aan vervanging toe.

Kortom, deze Alpine Turbo is een goed, compleet vertrekpunt voor restauratie. Heb je al iets gepland voor de komende wintermaanden?Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Auto-Podium niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met Auto-Podium.

In sommige gevallen wordt voor het verkrijgen va de verstrekte informatie diverse websites geraadpleegd waarvan de juistheid niet altijd te controleren is. Indien u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Auto-Podium.

Motor
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig 5 versnellingen
Exterieur
Kleur
Blauw
3