Renault 5 Alpine Turbo R 5 Alpine Turbo

Prijs
Verkocht
Financieren
Autorapport
Merk
Renault
Model
5 Alpine Turbo
Uitvoering
R 5 Alpine Turbo
Kenteken
HY64TV
Carrosserie
Hatchback
211421 km
Apk
Ja, bij aflevering
Bouwjaar
1982
Bouwjaar
07-1982
Kleur
Blauw
3
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig

Opmerkingen

Voor degene die een spraakmakend project zoekt bieden we een heel leuke auto aan: Een origineel Nederlandse Renault 5 Alpine Turbo uit 1982 met NAP. De motor start en loopt goed.

De auto is blauw metallic en staat op de geliefde Alpine Turbo wielen. Het interieur is heel netjes en is in de kleur `Nutmeg`, waarbij ook het vaak ontbrekende hoedenplankje niet ontbreekt. Gelukkig is er geen klapdakje ingezet, een accessoire die in die tijd veel voorkwam.

De voorziene werkzaamheden voor APK zijn laswerk aan de dorpels en bodemplaat rechtsvoor. Ook de remmen moeten nagekeken worden.

Je kan verschillende kanten op met de restauratie: Het noodzakelijke doen voor APK en snel plezier maken of je kiest voor een uitgebreide restauratie. Het is in ieder geval een goede basis, want de auto is heel compleet.

Wij hebben de faciliteiten om deze werkzaamheden te doen, dit kan in overleg.Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Auto-Podium niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met Auto-Podium.

In sommige gevallen wordt voor het verkrijgen va de verstrekte informatie diverse websites geraadpleegd waarvan de juistheid niet altijd te controleren is. Indien u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Auto-Podium.

  • 5-versnellingen
  • APK bij aflevering
  • 5-versnellingsbak
Motor
Brandstof
Benzine
Vermogen
81 Kw / 111 Pk
Transmissie
Handmatig
Aandrijving
Voorwiel
Cilinders
4 (1397cc)
Turbo
Ja
Exterieur
Kleur
Blauw
3
Gewicht
844 kg
Wegenbelasting
€ 55,00 - € 62,00 / € 220,00 - € 248,00 per kwartaal / per jaar