Saab Saab 96 GL V4 GL V4

Prijs
Verkocht
Financieren
Autorapport
Merk
Saab
Model
Saab 96 GL V4
Uitvoering
GL V4
Kenteken
9268ZK
Carrosserie
Sedan
129541 km
Apk
Nee
Bouwjaar
1971
Bouwjaar
06-1971
Kleur
Grijs
Bekleding
Stof Bruin
2
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig

Opmerkingen

Voor mij is Saab een interessant merk met veel historie, mooie modellen. Hoe langer ik kijk naar het ontwerp van de Saab 96, hoe meer ik het ontwerp ga waarderen. Geen rechttoe - rechtaan ontwerp maar een heel dynamisch lijnenspel.

Nu deze Saab 96. Het gaat om een GL-uitvoering, is 47 jaar geleden op de Nederlandse weg verschenen en is dus in het bezit van een geldig origineel Nederlands kenteken. Hij heeft op basis van het NAP-rapport en bekende historie 130.000 km gereden. Verder is hij uitgerust met de Ford V4 motor. Hij wil aanslaan maar er stagneert iets in de brandstoftoevoer. Het interieur is netjes, met nette bekleding op stoelen en banken en een periode correcte radio.

De foto's laten duidelijk zien dat de 96 om aandacht vraagt, met name op laswerk en plaatwerk. Er is al eerder reparatiewerk gedaan aan deze punten. Na lange stilstand moet men natuurlijk ook rekening houden met meer onderhoud aan oa remmen en vloeistoffen.

Deze Saab 96 verdient een warm huis voor restauratie... wie heeft er nog een plek vrij?Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Auto-Podium niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met Auto-Podium.

In sommige gevallen wordt voor het verkrijgen va de verstrekte informatie diverse websites geraadpleegd waarvan de juistheid niet altijd te controleren is. Indien u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Auto-Podium.

Motor
Brandstof
Benzine
Vermogen
50 Kw / 69 Pk
Transmissie
Handmatig
Aandrijving
Voorwiel
Cilinders
4 (1498cc)
Turbo
Nee
Exterieur
Kleur
Grijs
2
Gewicht
914 kg
Interieur
Bekleding
Bruin