Vespa Scooter PX150 PK 150 / PX 150

Prijs
Verkocht
Financieren
Autorapport
Merk
Vespa
Model
Scooter PX150
Uitvoering
PK 150 / PX 150
Kenteken
MF33GD
10 Pk (150cc)
35191 km
Apk
Nee
Bouwjaar
1982
Bouwjaar
07-1982
Kleur
Aangepast
1
Transmissie
Handmatig

Opmerkingen

De zomer is nog niet voorbij! Deze Vespa motorscooter is een vreemde eend in de bijt voor ons, aangezien we normaal gesproken bezig houden met auto`s. Met 150cc is een A-rijbewijs nodig om deze scooter te mogen besturen.

Het gaat hier om een origineel Nederlands geleverde Piaggo Vespa P150 met voetrem en handschakeling (4 versnellingen). In 1982 is deze motorscooter geleverd door de firma Gebben uit Staphorst. De afgelezen kilometerstand bedraagt 35.191.

Dit jaar, 33 jaar later, is hij gerestaureerd. Hierbij is de motor gereviseerd. Het frame is keihard en heeft de kleur Grigio Azzurri Ghiaccio gekregen (vrij vertaald: ijsblauw) in satijnglans. Hierdoor komt het retro-effect heel goed tot zijn recht. Originele details ontbreken niet.

Met deze scooter zul je veel plezier beleven tegen weinig kosten; verzekering en wegenbelasting zijn heel laag.Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Auto-Podium niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met Auto-Podium.

In sommige gevallen wordt voor het verkrijgen va de verstrekte informatie diverse websites geraadpleegd waarvan de juistheid niet altijd te controleren is. Indien u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Auto-Podium.

Motor
Brandstof
Benzine
Vermogen
7 Kw / 10 Pk
Transmissie
Handmatig
Aandrijving
Achterwiel
Cilinders
1 (150cc)
Turbo
Nee
Exterieur
Kleur
Aangepast
1
Gewicht
98 kg